آوا سیستم خلیج فارس

Search

تفاوت پاور میکسر دیجیتال و آنالوگ

میکسر صدا، دستگاهی ساده می باشد که قادر است چندین صدا را از ورودی های مختلف دریافت کند و سپس خروجی های متفاوتی را ارسال نماید. میکسرها در واقع سیگنال های صدا را با یکدیگر ترکیب می کنند، دامنه آن ها را تغییر می دهند و حتی ممکن است با استفاده از پردازشگرها صدا را نیز تغییر دهند. یکی از سوالاتی که برای کاربران مطرح است، تفاوت پاور میکسر دیجیتال و آنالوگ می باشد.
اصلی ترین تفاوت پاور میکسر دیجیتال و آنالوگ این است که برای نیاز و کارایی های متفاوتی از هم طراحی و تولید شده اند. جهت دریافت جزئیات بیشتر از تفاوت پاور میکسر دیجیتال و آنالوگ تا انتهای این مقاله از سایت الو صدا همراه ما باشید تا بتوانید بر اساس کاربردی که مد نظر دارید، به انتخاب درستی از میان آن ها برسید.

تفاوت میکسر آنالوگ با میکسر دیجیتال

جک های ورودی و خروجی میکسرهای آنالوگ ثابت می باشند، به این معنی که مسیر طراحی شده قابل ویرایش و تغییر نیست. اما میکسرهای دیجیتال منعطف تر هستند، به این معنی که وقتی صدا وارد این میکسرها می شود، می توان در هر قسمت که نیاز باشد، تغییراتی را اعمال کرد و یا افکتی را به آن اضافه نمود.
بنابراین در میکسرهای دیجیتال می توان هر ورودی را به هر کدام از کانال های دلخواه هدایت کرد و مسیر را بر اساس نیاز و کاربردی که مد نظر می باشد، برنامه ریزی نمود.
در واقع در میکسرهای دیجیتال می توان برای حرکت یک سیگنال مسیر مختلفی را تعریف کرد و در خروجی های متفاوت نیز سیگنال ها را مسیر دهی و ارسال نمود.

کنترل ورودی و خروجی ها

در میکسرهای دیجیتال ورودی و خروجی ها منطعف تر می باشند؛ در میکسرهای آنالوگ تعداد ورودی ها و خروجی ها یکسان می باشد، اما در میکسرهای دیجیتال می توان میزان ورودی ها را افزایش داد.
تفاوت پاور میکسر دیجیتال و آنالوگ بر اساس اندازه، ابعاد و قیمت
برنامه ریزی و پیکربندی در میکسرهای دیجیتال خیلی حالت پذیرتر می باشد، به همین دلیل می توان آن را بر اساس شکل استودیو به صورت کوچک و جمع و جور طراحی نمود.
برای درک بهتر این موضوع در نظر بگیرید که یک میکسر آنالوگ 96 کانال صدا، بسیار بزرگ و عریض است و به دلیل برخورداری از پهنای حدودا چهار متر، فضای زیادی را اشغال می کند و بدیهی است بر اساس ابعادی که از آن برخوردار است، وزن بسیار زیادی را نیز داشته باشد.
اما امکانات کنترلی در میکسرهای دیجیتالی منعطف تر هستند و می توان در آن کنترل 96 کانال را در ابعاد بسیار کوچک تر نیز انجام داد؛ به گونه ای که میکسر دیجیتال حتی قابل حمل نیز باشد.
همین تفاوت پاور میکسر دیجیتال و آنالوگ سبب شده است که میکسرهای دیجیتال با هزینه بسیار پایین تری نیز ساخته شوند.

تفاوت پاور میکسر دیجیتال و آنالوگ در افکتورهای دیجیتال داخلی

صدا در میکسرهای دیجیتال وارد فضای دیجیتال می شوند؛ همین موضوع امکان اضافه کردن یک افکتور دیجیتال داخلی در این میکسرها را با قیمتی بسیار مناسب و به صرفه و کیفیتی بسیار بالا میسر و آسان می کند.
از سوی دیگر پردارش در درون خود میکسر انجام می شود؛ به این معنی که دیگر نباید نگران افت صدا و همینطور کاهش کیفیت مسیر کابل های طولانی، پچ کردن های خارجی و تبدیل فرصت صدا از آنالوگ به دیجیتال و دیجیتال به آنالوگ در میکسرهای آنالوگ بود.

امکان ذخیره کردن اطلاعات و فراخوانی تنظیمات در میکسرهای دیجیتال

یکی از تفاوت های پاور میکسر دیجیتال و آنالوگ این است که تمامی تنظیمات در میکسرهای دیجیتال اعم از افکت ها قابل ذخیره می باشند و می توان از آن ها در یک حافظه داخلی نگهداری کرد. این قابلیت این امکان را به کاربر می دهد تا هر زمان به تنظیمات خاصی نیاز داشته باشد، آن را از طریق حافظه داخلی فراخوانی نماید.
در واقع کاربر می تواند در زمان کار کردن بر روی یک پروژه، تمامی تنظیمات را مطابق با زمانی که کار میکسر را ترک کرده است، فراخوانی کرده و به کار خود ادامه بدهد.
البته ناگفته نماند که حافظه داخلی در میکسرهای دیجیتال دارای مزایای بسیاری هستند؛ به طوری که شما با استفاده از آن می توانید تنظیمات اکولایزر و دامنه یک گوینده را بر اساس برداشتن های قبلی فراخوانی نمایید تا یکنواختی در ضبط های مختلف یک گوینده رعایت گردد.
از سویی دیگر قابلیت ذخیره اطلاعات به شما این امکان را می دهد تا پس از اتمام یک میکس، آن را ذخیره کنید و با تنظیماتی متفاوت تر مجدد میکس را تکرار کنید و سپس تفاوت آن ها را با یکدیگر بررسی کنید؛ این امر می تواند به افزایش کیفیت ضبط شما کمک کند.

اتصال مستقیم از تفاوت پاور میکسر دیجیتال و آنالوگ

امروزه اغلب تجهیزات ضبط، مولتی تراک و استریو دیجیتال می باشند؛ به همین دلیل وقتی در یک میکسر دیجیتال، سیگنال ضبط شده را پردازش و ترکیب می نمایید، لازم است با دستگاه مولتی تراک دیجیتال و همینطور ضبط صوت استریوی دیجیتال برای ضبط میکس نهایی، ارتباط دیجیتال برقرار کنید.
میکسرهای آنالوگ از این قابلیت برخوردار نیستند؛ ضمن اینکه ورودی و خروجی به صورت دیجیتال، از ایجاد نویزهای ذاتی که در مبدل های آنالوگ به دیجیتال ایجاد می شود نیز اجتناب می کند، به همین دلیل کیفیت سیگنال موسیقی در میکسرهای دیجیتال بهتر می ماند.

یادگیری نحوه استفاده و سهولت در به کارگیری

در رابطه با استفاده از میکسرهای دیجیتال و آنالوگ باید به این موضوع اشاره کنیم که میکسرهای آنالوگ به دلیل سهولت در استفاده، در میان افراد محبوب هستند؛ چراکه به تخصص و پیچیدگی زیادی نیاز ندارند و افراد سریع تر می توانند آن را یاد بگیرند.
این در حالی است که کارکردن با میکسرهای دیجیتال، به وقت و زمان بیشتری نیاز دارد و دلیل این موضوع نیز است که نسبت به میکسرهای آنالوگ پیچیدگی بیشتری دارند.

سخن آخر

برای خرید میکسر دیجیتال و آنالوگ باید به نیاز خود توجه کنید، گاهی خرید یک میکسر آنالوگ با صرف هزینه کمتر شما را به هدف نزدیک می کند اما گاهی برای دریافت نتیجه، به میکسر دیجیتال نیاز دارید. شما می توانید برای انتخاب گزینه مناسب از میان میکسر دیجیتال و یا آنالوگ متناسب با کارایی مد نظر خود از کارشناسان فنی الو صدا راهنمایی دریافت کنید.

نمونه‌کارهای مرتبط

مشاوره رایگان قبل از دریافت خدمات

شما می‌توانید با تکمیل فرم زیر، قبل از اینکه از خدمات شرکت آوا سیستم خلیج فارس استفاده کنید، مشاوره رایگان دریافت فرمائید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب

logo-ava-system